Szórakozás

„A barátnőm azt hiszi, hogy a tetoválásom a szerelmünk jelképe, de nem mondhatom el neki az igazat”

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
Egy férf készíttetett magának egy tetkót, amit a kedvese félreértelmezett. A tetoválás egy sportoló iránti tiszteletről szól, de a barátnője szerint a minta a kapcsolatukat jelképezi.

A férfi mindig is imádta a tetoválásokat, de a kedvese azt szerette volna, ha olyan mintát is csináltat, aminek komoly jelentése van – írta meg a Mirror.

Hatalmas amerikai foci-rajongóként csodálattal tekintett Tom Brady játékosra, a tiszteletére pedig magára varratta a 12-es számot, amelyet a sportoló a pályafutása során viselt, és kékre színeztette, mert ez a színe a New England Patriots csapatnak, ahol kedvence 20 évet töltött. Azonban a szerelme észrevette az új tetkóját, és teljesen elérzékenyült.

Kicsomagoltam, aztán meglátta a karomon a nagy kék tizenkettest, és sírni kezdett, hogy milyen szép és romantikus magamra tetováltatni azt az évet, amikor randizni kezdtünk.

A férfi magyarázkodás helyett inkább illúziók között hagyta a barátnőjét.

A tetováltatás alatt eszembe sem jutott, hogy 2012-ben találkoztunk. Amikor megkérdezte, hogy mit jelképez a kék szín, azt hazudtam, hogy a szemeit, viszont ez Tom Brady csapatának színe.

A férfi úgy érzi, élete végéig titkolóznia kell a barátnője előtt, noha a családjának és a barátainak már elmesélte, hogy valójában mire utal a tetoválása. Aggodalommal töltené el, ha az igazság napvilágra kerülne, ugyanis a barátnője azt hinné, hogy Tom Brady fontosabb számára, mint ő. Igaz, ami igaz: a sportoló iránti rajongás hosszabb ideje része a férfi életének, mint a szerelmi kapcsolatuk. A Reddit.com-on azt tanácsolták neki, hogy valljon színt vagy inkább verje át a családját, és mondja azt, hogy csak viccelt, és a barátnőjének szánta a tetoválást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik