Szórakozás

Kialakított az otthonában egy „saját bárt”, mert hiányoztak neki a kocsmák

A férfi megoldotta, hogy otthon is bármikor kocsmázhasson egy saját sörcsap és sörös hordó segítségével.

A mérnök férfi kihasználta műszaki tudását, mert szüksége volt a sör ízére, ezért vendéglátóhelyek hiányában talált megoldást arra, hogy otthon hódoljon az alkoholos élvezeteknek – írta meg a Sun.

Luke Rowley a karantén ideje alatt üvegből és dobozból ivott, majd úgy döntött, hogy kialakít a lakásában egy saját kiskocsmát.

42 ezer forintnyi összeget költött egy Carlsberg sörös hordóra, 20 ezer forintnyit egy gázpalackra és 64 ezer forintnak megfelelő összeget csövekre és egy hűtőszekrényre digitális hőmérővel, így összesen majdnem 130 ezer forintot áldozott az ivóhely berendezésére. Luke még egy csapot is felszerelt a hűtőszekrényre, és a konyhájában mínusz 0,8 fokon tartja a sörét. Elmondása szerint 6 napig szerelte össze az eszközöket, amiben nagy segítséget jelentett számára korábbi kocsmai munkatapasztalata. Ráadásul anyagilag is megérte neki a sörös hordó összerakása, ugyanis a kocsmákban négy fontba kerül a folyékony kenyér, így 40 fontot spórolt meg magának.

Az ötlete annyira népszerűnek bizonyult, hogy a barátai is segítséget kértek tőle, mert ők is vágynak egy saját kocsmára a lakásukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik