Szórakozás

Már februárban megvan az év apukája

Az oklahomai férfi óvja 38 éves „kislányát”.

Önmagában is komoly teljesítmény, hogy a Facebookon egyetlen fotó alatt 142 ezer like-ot mutasson a számláló, de a szám nagyságát az jelzi igazán, hogy nem egy celeb – vagy akár csak egy kicsit is ismertebb figura –, hanem egy teljesen hétköznapi ember bejegyzéséről van szó. És maga a kép is egy teljességgel hétköznapi érzést mutat be:

a szülő rajongását gyereke iránt.

A képet az oklahoai Muskogee városában élő Elizabeth Boyd tette közzé, a fotón pedig apja látható. A férfi egy úttesten áll, kezében egy zacskóval. A bejegyzés szövegéből minden kiderül:

Srácok, EZ ITT AZ APÁM. Autóval odament a munkahelyemre, és várt, hogy odaérjek én is, hogy sót hinthessen a kocsim és a munkahelyem bejárata közé, hogy én, a 38 éves lánya, el ne csússzak, el ne essek a jégen. A szívem… Szeretlek, apa.

A kép alatt 12 ezer (!) komment olvasható, leginkább arról, hogy mennyire szenzációs ember Elizabeth apja, és hogy milyen szerencsés a nő, hogy ilyen szeretetben részesül.

Az oklahomai News9 tévécsatorna megszólaltatta a férfit, akit többen máris az év apjának / a világ legjobb papájának titulálnak, Rudy Bautista (merthogy így hívják az apát) azonban szerényen nyilatkozott:

Semmi olyat nem tettem, amit bármely másik szerető apa ne tenne meg a gyerekének.

Elizabeth elmondta, szerette volna a Facebookon megosztani az ismerőseivel ezt a kedves gesztust; egyáltalán nem számított rá, hogy ekkora sikere lesz a bejegyzésnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik