Szórakozás

Kiderült, hogy Tóth Andi is benne van abban a privát csoportban, ahol Tóth Gabi szerinte „alázta őt”

YouTube.com/TóthAndi
YouTube.com/TóthAndi
David Fincher-féle csavar a sztoriban!

Nem is olyan régen egymásnak feszült két énekesnő, Tóth Gabi és Tóth Andi, amiből jókóra bulvárcsetepaté származott. A dolog azzal kezdődött, hogy Tóth Andi posztolt magáról egy képet, melyen egy tequilát reklámozott, amit a reggeli kávéjába töltött bele. Ezt némileg kifogásolta Tóth Gabi, aki egy zárt Facebook-csoportba beposztolta a képet, mondván: „Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen. Bravo, jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.”

Csakhogy ezt meglátta Tóth Andi, aki lementette az őt kritizáló posztot, majd megmutatta követőinek, miként próbálja őt lejártani kolléganője:

Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. 🤷🏽‍♀️ Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim😀 Gabi no para nem haragszom!🌞 Csak törődjön mindenki a saját dolgával

Kapcsolódó

Ezt követően Tóth Andi még egyszer nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. A lelkiismeretem tiszta, mint a patyolat, ő meg főjön csak a saját levében!

Kapcsolódó

A LifeTV celebes beszélgetős műsorában, a Brékingben, Balázs Andi színésznő eloszlatott néhány kételyt a vitával kapcsolatban: elmondása szerint ebben a nagyjából 200 fős csoportban, ahová Tóth Gabi posztolt, Tóth Andi is benne van, akinek lett volna lehetősége kommentálni az ügyet, nem pedig úgy előadni, mintha a háta mögött beszélné ki őt pályatársa.

Ebben a csoportban benne vagyok én is. Itt egymást fikázzuk, röhögünk nagyokat, elküldünk egymásnak dolgokat. Ebben az Andi is benne van. Nem az volt, hogy ő ezt meglátta és kiborult. Ugyanúgy benne van, ő is hozzászólhatna. Ehelyett kiposztolta, hogy őt mocskolják, ott éli ki magát a művészvilág. Szerintem a Tóth Andi reklámcélból kirakott valamit, ezzel semmi baj nincsen. Ő egy vadóc, fiatal, édes csaj, aki rosszul kommunikálta ezt a dolgot

– mesélte el a színésznő, akinek ezt a pár mondatot nagyjából 3 perc alatt sikerült elmondania, míg túlkiabált mindenki mást a stúdióban, akik valamiért egymást kívánták túlharsogni.

via GIPHY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik