Szórakozás

Nem elég a koronavírus, de még Bruce Willis is újra ZS kategóriás sci-fi horrorban szerepel

YouTube.com/IGN
YouTube.com/IGN
Ő láthatóan élvezi ezeket a szerepeket.

Karácsony előtt debütált a Breach című sci-fi horror Amerikában, melybe valahogy belerángatták Bruce Willist is, aki mintha már csak hobbiból vállalna filmszerepeket. A Breach finoman szólva sem váltott be semmilyen reményt, sőt, ízig-vérig olyan darab lett, mely azonnali DVD-kiadásért kiált. Willis nem tétlenkedett, azonnal beleugrott egy új projektbe, ami a Cosmic Sin címet viseli, és ugyancsak a sci-fi horror műfajban igyekszik maradandót alkotni.

A sztori szerint valamikor a 2500-as években járunk, az emberiség egyik kolonizált bolygóján kitör a baj: idegen életforma támad a katonaságra, így mentőcsapatot kell odaküldeni a veterán, kiégett Willis karakterének vezetésével.

A rendezésért Edward Drake felel, aki a Breach forgatókönyvét megírta, a másik főszerepre sikerült megnyerni Frank Grillót is, aki egy nagyon szórakoztató filmet forgatott nem is olyan rég Mel Gibsonnal.

Az előzetes alapján több pénzt sikerült összehozni a CGI-ra, mint a Breach esetében, ahol a fegyverek torkolattüzét After Effectsben készítették el:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik