Szórakozás

Gáspár Virág megmutatta a pasiját

Gáspár Győzőt lenyűgözte a 20 éves fiú.

Gáspár Virág a Story magazinnak adott egy interjút, melyben új pasijáról, Krisztiánról is beszélt, akit első szerelmeként aposztrofált.

A suliban nagyon zavart, hogy mindenki tudja, ki vagyok. Kiskoromban is utáltam, ha bárki odajött hozzám a boltban, hogy közös képet készítsenek velem. Már akkor nagyon visszahúzódó voltam, de közben nagyon is lobbanékony. Nem is igazán volt valódi gyerekkorom. Az enyémből kimaradt az egymásnál alvás vagy a sok játék. Ezt nagyon bánom. Később, a középiskolában sem javult a helyzet, még 15-16 évesen is zavart, hogy ha valaki meglátott az iskola folyosóján, és egyből a Győzike Show-t emlegette

– mesélte a lapnak.

Új párjával egy diszkóban találkoztak, Krisztián 20 éves:

Amikor először megláttam, úgy éreztem magam, mint egy filmben. Egy salgótarjáni diszkóban találkoztunk. Ő jött oda hozzám, beszélgetni kezdtünk, később több közös barátunk buliján összefutottunk. Aztán ismerősnek jelöltem a Facebookon, majd miután visszaigazolt, írt nekem, és megint beszélgetni kezdtünk. Igaz, az elején barátságnak indult a kapcsolatunk, de aztán elmélyült.

Gáspár Győzőt lenyűgözte:

Bevallom, eleinte kissé óvatos voltam, nem akartam elhamarkodottan ítéletet hozni Krisztiánról. Úgy álltam hozzá, néhány hónapig el lehet játszani a jófiút, de idővel kibújik a szög a zsákból. De Krisztián tényleg olyan, mint amilyennek az első pillanatban mutatta magát, tisztelettel beszél velem és Beával, szereti a családunkat. Én is nagyon megszerettem őt az elmúlt egy évben. Jó látni, hogy működik a Virággal való kapcsolata. Ha szabad ilyet mondanom, minden apa ilyen gyerekről álmodik. Nekem ugyan nem adatott meg, hogy fiam szülessen, de Isten vele kárpótolt.

Story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik