Szórakozás

Dér Heni gyűjti a negatív kommenteket, hogy aztán jogi lépéseket tegyen az írójuk ellen

RTL
RTL
Nem csak őt, a még meg nem született gyerekét is szidják.

Az énekesnő nyilvánosság előtt zajló megmozdulásai sokszor váltanak ki ellenszenvet az emberekből. Korábban Schobert Norbi mellett állt ki, amikor Schobert arról beszélt, hogy a nők szülés után elhanyagolják magukat, majd a Nyerő Párosban való szereplésével sem lett az emberek kedvence. Sőt, akkor még a saját kollégái is meglepődtek Dér Heni viselkedésén.

Azóta sem lett sokkal jobb a helyzet, hogy kiderült, gyereket vár. Egy decemberi posztjával az anyukáknál húzta ki a gyufát, de lassan bármilyen posztjánál megjelennek a gyűlölködők. Ezt elégelte meg Dér Heni.

Kapcsolódó
Dér Heni posztjától teljesen kiakadtak az anyukák
Ez a megnyilvánulása sem sült el jól.

Nem úgy terveztem, hogy ezzel kell majd foglalkoznom életem legszebb és legboldogabb időszakában, de olyan kommenteket is kapok, amelyeket el kell kezdeni komolyan venni. Az én és a gyermekem halálát kívánják, szidják az édesanyámat és egyre csak jönnek a gyűlölködő, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulások. Mindenkinek lehet véleménye, de nem így, ilyen formában, stílusban!

– kezdte a Sláger Reggelben az énekesnő, aki azt fontolgatja, hogy jogi útra tereli a kezelhetetlenné váló helyzetet.

Utánajártam mit lehet tenni, ismerem már a jogi utat. Most lementem az ilyen jellegű kommenteket, majd törlöm és tiltom az illetőt. Gyűjtöm ezeket a megnyilvánulásokat és ha végleg betelt a pohár, jogi útra terelem a dolgot. Muszáj foglalkozni ezzel a problémával, a social bullying létező jelenség, mindenkit érinthet!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik