Szórakozás

Curtis Instagramját nem az örömlányok, hanem a robotok lepték el

TV2
TV2
Ez már egy évek óta tartó jelenség.

A Bors nagy izgalommal számolt be arról, hogy Curtis Instagram posztjaihoz sok intim komment érkezik, amiket prostituáltak írnak neki. Sőt, a napilap sosem lankadó figyelmét az sem kerülhette meg, hogy más celebek is szoktak hasonló hozzászólásokat kapni.

A bibi csak az, hogy nem valós személyekről van szó, tehát az a megállapítás, hogy „a jelek szerint a rajongó hölgyek között több is van, aki nem elégedne meg mondjuk egy autogrammal, ha összefuthatna valahol Curtisszel” az nem teljesen igaz. Ezek a robotok nem Curtist akarják megszerezni maguknak, hanem az emberek adatait és pénzét próbálják behúzni fizetős oldalakra.

Az Input egy tavalyi összefoglaló cikkében már megírta, hogy a jelenség valójában évek óta tart és egyre rosszabb a helyzet. A robotok pedig minden nagy követőtáborral rendelkező profilnál megjelennek és a számuk már egy évvel ezelőtt is körülbelül 150 millió kamuprofilnál tartott. Ha valaki rámegy a profiljukra, posztot nem, egy linket viszont talál, amire kattintva percek alatt áldozat lehet az óvatlan netezőből.

Kapcsolódó
Curtis új barátnője kamera elé állt
Elmesélte, hogyan ismerkedtek meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik