Szórakozás

ValóVilág dráma: Dani családjában történt valami, ami miatt hívást kap

Ilyenre még nem volt példa az idei szériában.

A villalakók két hónap bezártság után már mindent megadnának azért, hogy beszélhessenek szeretteikkel, de valószínűleg egyikük se vágyna olyan telefonhívásra, amire VV Dani lehetőséget kapott. Rendkívüli levél érkezett a villába, ami sosem jelent jót és amitől még azok is kétségbe estek, akik nem érintettek.

Mint azt ti is tudjátok, ha bármilyen rendkívüli esemény történik valamely játékos családján belül, akkor a Nagy Testvér tájékoztat titeket. Erre még nem volt példa a ValóVilág 10-ben, de eljött az alkalom. Dani, a levél felolvasása után fáradj a riportszobába, a többi villalakó maradjon a villán belül

– állt az üzenetben, ami után Dani idegesen várta, hogy miről van szó.

Utóbbi csak a szombati összefoglalóból fog kiderülni. A korábbi szériákban több példa is volt, hogy egy-egy játékos tragikus hírt kapott. A ValóVilág első évadában Okit értesítették arról, hogy elhunyt a lánya, a hetedik évadban pedig két játékos is gyászolt. Dóri a nagymamáját, Edina pedig a nagypapáját veszítette el. Egyikük sem adta fel a játékot.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy ilyen súlyos hírről van szó Dani esetében. Lehet, hogy a csatorna csak az érdeklődést próbálja ilyen módon felkelteni a nézőkben, mint ahogyan akkor is, amikor VV Vivi a feladást fontolgatta.

Kapcsolódó
ValóVilág: becsapós volt az előzetes, Vivi mégsem adta fel a játékot
Hiába játszottak be egy erről szóló részt a pénteki összefoglalóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik