Szórakozás

VV Renátó: Megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a veszekedések, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem otthon a tévém

RTL II
RTL II
A ValóVilág 10 legutóbbi kiesője még mindig állítja, hogy a nézők tévesen gondolják róla, hogy agresszív.

A Való Világok történetének 10 évada alatt a tévénézők még soha nem utáltak annyira senkit, mint VV Renátót, aki a legutóbbi párbajon a szavazatoknak mindössze a 15%-át megszerezve kulloghatott haza. Ez persze nem meglepő, ha visszagondolunk, hogy hogyan viselkedett az elmúlt két hónapban. Több villatársát is lekurvázta és provokálta, dühében leszakította a szekrényajtót, a hab a tortán pedig az volt, ahogy villaszerelmével, Fruval bánt.

Kiesése után – ha az óriási szavazatkülönbségből nem lett volna egyértelmű – Nádai Anikó is szembesítette Renátót azzal, hogy talán nem viselkedett szépen a párjával, de a 28 éves fodrász továbbra sem látja be, hogy problémás lett volna a hozzáállása. A veszekedéseket csupán szurkálódásnak látja és kiemeli, hogy kétoldalú volt a dolog.

Annak tudom be a kiesésemet, hogy a nézők azt gondolták, agresszív vagyok Fruzsinával. Véleményem szerint nem voltam az. Igaz, sokszor csúnya szó hagyta el a számat, oda-vissza Fruzsinával sokszor böködtük egymást, lehet, hogy ezt kintről élesebbnek látták a nézők. Ezt nagyon szánom-bánom, de nem tudok már rajta segíteni. Hazamegyek és átnézem a műsort, akkor tényleg tudok róla valami konkrétabbat mondani, hogy úristen, ez így jött le a nézőknek, de most azt gondolom, hogy nekünk ilyen a viszonyunk, ilyen olaszos. Mindent megbeszéltünk, és ami bent történt, a sok vita, sok beszólás csak megerősítették a kapcsolatunkat

– mondta az nlc-nek VV Renátó, aki továbbra is hiszi, hogy a viselkedését kritizáló sok negatív komment csak egy felfújt lufi.

Azon megdöbbennék, ha olyan nagy dolognak látszottak volna a viták vagy veszekedések, mert akkor nem a szekrény fog repülni, hanem otthon a tévém.

Kapcsolódó
„Húzzál a gecibe, te balfasz!” – VV Fru és Renátó kapcsolata a bántalmazás szó alatt szerepel a szótárban
Szakértőket kérdeztünk arról, milyen tipikus, könnyen felismerhető jelei vannak annak, hogy a villabéli pár kapcsolata nemcsak mérgező, de bántalmazó is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik