Szórakozás

Tatár Csilla: A normális emberek többen vannak, csak a hülyék hangosabbak

YouTube.com/TatárCsilla
YouTube.com/TatárCsilla
Mondja ezt a kommentelési szokások alapján.

Tatár Csilla az Instagram-oldalán elmélkedett a kommentelési szokásokról, és hívta fel arra a figyelmet, hogy jobb gondolkodni, mielőtt valaki billentyűzetet ragad az interneten.

Nem kell eltűrnie❗Nem, nincs hozzá jogod❗Azért, mert kiállt, azért, mert látod, azért, mert híres, azért, mert gazdagnak látszik, vagy mert a rajongás jólesik neki (kinek nem), azért, mert rövid a szoknyája, azért, mert hangos, azért, mert extrovertált, azért, mert nyilvános a profilja, azért, mert pénzt kap a posztjaiért, azért, mert neked nem tetszik, nem kell eltűrnie!❗ Soha, senkinek nem kell semmilyen bántalmazást eltűrnie, se olyat, ami nyomot hagy a testén, se olyat, ami nyomot hagy a lelkén! Olyan nincs, hogy egyik füleden be, a másikon ki, menet közben ottmarad és nagy tud fájni. Elég legyen már! Még mindig azt gondolom, hogy a normális emberek sokkal többen vannak, csak a hülyék hangosabbak❗

– írta a műsorvezető, aki októberben még az influenszerek kapcsán elmélkedett hasonlókról.

Mérges vagyok, mert legitim a jelenlétük, csak lehetne ezt a hihetetlen követőbázist gondolkodásra ösztönözni, vitahelyzetet eszközölni. Ha már ennyi ember követ, olyan nincs, hogy semmilyen témában, soha nincs véleményed.

Kapcsolódó
Tatár Csilla: Nem beszélnek semmiről a nagy követőszámmal bíró emberek
Azt mondja, 300 ezer követő felett illene véleményt vállalni erősebb témákban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik