Szórakozás

VV Gina: Most jöttem rá, hogy bejöttem Bálintnak

RTL Klub
RTL Klub
Már hibának tartja, hogy párbajra hívta őt.

VV Gina, a ValóVilág tizedik szériájának játékosa adott egy interjút a BEST magazinnak, amelyben arról beszélt, a párbajra, ami a kiesését jelentette a játékból, nem VV Bálintot kellett volna vinnie, hanem VV Renátót.

Édesanyámat kérdeznem sem kellett, ahogy meglátott, azonnal nekem szegezte a kérdést, miért éppen Bálintot hívtam ki párbajozni. Kiderült, hogy ő a képernyőn keresztül nagyon is megkedvelte. Ha visszamehetnék, biztosan másképp viszonyulnék hozzá, rájöttem, cseppet sem rossz ember, épp ellenkezőleg: egy kedves, egyszerű srác, akivel minden bizonnyal máshogy is alakulhatott volna a kapcsolatunk. Egyébként a Villában észrevettem, hogy talán tetszem neki, ezért is haragudtam rá annyira, amikor azt hittem, a hátam mögött rosszakat mond rólam. Sokszor nem szólt vissza, csak nevetett, amikor megbántottam, de akkor bele sem gondoltam, mi állhat ennek a hátterében. Ma már sejteni vélem, hogy azért nem szólt semmit, mert bejövök neki.

Ezt tanulta meg a játék során:

Sokat tanultam az emberi kapcsolatokról is, például olykor elég naiv vagyok, és olyan emberekben bízom meg, akik azt nem érdemlik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Best Magazin (@best_sztarmagazin_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik