Szórakozás

Megbüntették az autóst, pedig már ott állt, mikor kikerült oda a parkolni tilos tábla

Kikerült több videó is a Twitterre arról, hogyan büntettek meg egy autóst Kansas Cityben.

Az első videón az látszik, ahogy pont egy parkoló előtt telepítenek egy parkolni tilos táblát. A pár órával később készült másodikon meg már azt, hogy ez alapján megbüntetik a már előtte is ott álló kocsit, vagy inkább a tulajdonosát.

Erről akart forgatni a helyi KCTV5 News, meg akarták találni a kocsitulajdonost is, de nem tudtak róla semmit. A táblát megtalálták, ahogy a videókat posztoló twitterezőt is, de ő sem tudta, kivel szúrtak így ki.

Erre az éppen forgató stábhoz odalépett a szerencsétlenül járt férfi.

Aki elmondta nekik, a közelben lakik, és mindig oda szokott parkolni, és ahol a tábla installálása előtt is hagyta a kocsit, mielőtt elutazott volna valahová. Mire visszaérkezett, már megbüntették. Ott volt az új tábla és a szélvédőn a 73 dolláros (22 ezer forintos) pótdíjról szóló papírt.

A felvételeket készítő nő a hírcsatornának arról beszélt, hogy az első videót délelőtt fél 12-kor késíztette, a másodikat, amin már ott a Mikulás-csomag, délután 1:34-kor.

Az autós egyébként nem tudott a videók létezéséről addig, miníg a tévések meg nem mutatták neki, sőt, addigra már a városi vezetők, így a polgármester is megszólalt az ügyben. Quinton Lucas azt mondta, hogy a parkolás szabályos volt, és hogy törlik a büntetést. Egy tweetjében arról írt, hogy ha ő lenne a megbüntetett autós, akkor jelentkezne a pótdíjazásról szóló papírral az illetékes hivatalnál, „itt a józan észnek érvényesülnie kell”.

Bumm! Logikusan hangzik, jó ötlet, megfogadom. Ez az, amit tenni fogok, és meglátjuk, hogyan működik

– mondta kissé viccelődve a férfi, mikor felolvasta neki a riporter a polgármester bejegyzését.

Probléma megoldva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik