Szórakozás

Dave Bautista pénzt ajánlott annak, aki kideríti, ki karcolta Trump nevét egy lamantin testére

Guy D'Alema / Collection ChristopheL via AFP
Guy D'Alema / Collection ChristopheL via AFP
Az állatkínzás rendesen felkavarta az indulatokat a közösségi médiában.

Az amerikai szövetségi hatóságok nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen, miután Floridában találtak egy lamantint, melynek oldaláról félreérthetetlenül leolvasható Donald Trump amerikai elnök neve. A szerencsétlenül járt állatot a floridai Homosassa folyóban találta meg egy halász, akinek feltűnt, hogy felirat olvasható le a tengeri emlősről. A hatóságok 5000 dolláros, azaz 1,5 millió forintos jutalmat ajánlottak fel annak, akinek vannak információi a tettesről.

Dave Bautista színész is értesült az esetről, Twitterén 20 ezer dollárt, azaz csaknem 6 millió forintot ajánlott fel annak, aki kideríti, ki felelős az állatkínzásért:

Ha még nem lenne jutalom annak a Trump-hívőnek a letartóztatásáért, aki ezt csinálta, én bedobok 20 ezer dolcsit. Ígérem, lesznek bónuszok is a jutalomnál.

Bautista egyébként a MAGAT jelzőt használta a Trump-szavazókra, ez is egy elterjedt kifejezés velük kapcsolatban, általában pejoratív értelemben. Szakértők szerint egyébként a lamantinok általában egy vastag algaréteggel rendelkeznek a testükön, úgy tűnik, a Trump-hívő is ebbe a rétegbe véste bele az elnök nevét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik