Szórakozás

A pillanat, amikor a covidos betegeket ápoló nővér megtudja, egymillió dollárt nyert a lottón

Deagreez / Gettyimages - Illusztráció
Deagreez / Gettyimages - Illusztráció
Az amerikai ápolónő elsőre azt hitte, egy átverés áldozata lett.

Egymillió dollárt, azaz átszámítva majdnem háromszázmillió forintot nyert a lottón egy covidos betegekkel foglalkozó ápolónő az amerikai Észak-Karolina államban – jelentette a helyi sajtó. Terri Watkins elsőre el sem akarta hinni, hogy ez megtörtént vele, amikor a lottótársaság egyik munkatársa felhívta, hogy közölje vele az örömteli hírt. A nő elmondta:

Azt hittem, hogy egy átverés. Azt gondoltam, hogy nem igaz, hogy nem lehet igaz, még mindig sokkban vagyok.

A North Carolina Education Lottery nevű állami lottócég a YouTube-oldalán hozta nyilvánosságra a felvételt a pillanatról, amikor felhívták a Durham városában élő nőt, hogy tudassák vele, megnyerte az egymillió dolláros díjat. A nő első reakciója a hírre az volt, hogy közölte a hívóval, csak kamuzik, és nem hisz neki. A második is.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az ápolónő választhatott, hogy részletekben, évi ötvenezer dollároként (15 millió forint) veszi fel nyereményét, húsz éven át, vagy pedig hatszázezer dollárt (178 millió forint) kap, egyben, azonnal. A nő végül az utóbbit választotta, és így az adólevonások után 424 500 dollárt (126 millió forint) vihetett haza, miután csütörtökön átvette a nyereményét. Elmondása szerint még nem döntötte el, hogy mire fogja költeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik