Szórakozás

„Nem rajongok annyira a mi változatunkért”: saját ételeiket kritizálja az étlapon a tulaj

Eugene Mymrin / Getty
Eugene Mymrin / Getty
A montreali kínai étterem menüjét imádják az internetezők.

Szokatlan étlapjával hívta fel magára a figyelmet egy kanadai étterem.

Van Montrealban egy kínai étterem; valószínűleg sosem ismertük volna meg itt a világ túlsó végén, ha nem ennyire zseniális marketinghúzást alkalmaznak. Az Aunt Dai (Dai néni) étteremről az internetezők áradoznak a Twitteren, azonban nem a csodás ízek vagy a széles kínálat tetszett meg nekik, hanem ahogy a tulajdonos jellemzi saját ételeiket a menün.

Ő ugyanis meglehetősen őszintén ír a kajákról.

Az egyik ételnél például megjegyzi, hogy a marhahúsokat kis pálcákra tűzték, de nem egy vendég akadt, aki megvágta a száját, mert azt hitte, csak egy keményebb falat van a szájában (ahogy írja a tulaj: „bizonyára bizarr show-kat néztek a kínai konyháról”). A narancsos marháról pedig azt írja: az egyik csirkés ételükhöz képest

ez nem annyira finom. Mindegy, nem vagyok az észak-amerikai kínai konyha rajongója, de döntsétek el, ahogy érzitek.

Egy harmadik étekhez azt írja, ez az egyik legnépszerűbb fogás Kínában, ő maga is mindig azt rendelt, amikor még ott lakott.

Mivel annyira magasak az elvárásaim ezzel az étellel kapcsolatban, az igazat megvallva nem rajongok annyira a mi változatunkért.

Persze aztán hozzáteszi, hogy amit ők kínálnak, az is nagyon finom, csak ő kicsit más ízekhez szokott hozzá.

Egy negyedik ételhez pedig annyit fűzött, hogy nem olyan régóta szerepel az étlapjukon, és bár a vendégek körében rendkívül népszerű ez a fogás, neki még nem volt rá alkalma, hogy megkóstolja.

Úgy tűnik több időt kellene fordítanom arra, hogy az éttermünkben egyek.

A kommentelőknek nagyon tetszettek az őszinte és vicces jellemzések, úgyhogy vélhetően a sikeres marketingakció hamarosan meglátszik majd a vendégszámon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik