Szórakozás

Vadon János egy nyilvános vécénél szólalkozott össze egy feleségére ráripakodó egyenruhással

Facebook.com/Balázsék oldala
Facebook.com/Balázsék oldala
Felesége a mosdóba szeretett volna bejutni percekig, ám a vécét elfoglaló egyenruhás nő ezt nem díjazta.

Érdekes téma merült fel a Balázsék című rádióműsor janurá 13-ai adásában, Vadon János elmesélte, hogy milyen atrocitás érte egy benzinkút nyilvános vécéjénél.

Nagyon jól indult az év. Elruccantunk kirándulni a Bakonyba, és megálltunk egy benzinkúton, hogy csökkentsünk magunkon. Móni beállt a sorba a vécéhez, és várt, várt. Ráadásul azt hallotta, hogy bent valaki telefonál. Ott állnak tízen, neked is kell, és valaki telefonál. Várt, végül megunta, bekopogott. Egy hölgy már bent volt, kinyílt az ajtó: mit kopogsz? Egy egyenruhásról volt szó, nem rendőr, hozzáteszem. Olyan vaskos bazmeg és kurva anyád csúszott ki a hölgy száján…

Ennek szem- és fültanúja volt Vadon is, aki gratulált a nő stílusához, végül annak kollégáinál is panaszt tett a viselkedés miatt. Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri nem értettek egyet abban, hogy Vadon ezt szóvá tette.

Jeleztem nekik, hogy büszkék lehetnek a kolléganő stílusára. Cizellált voltam, próbáltam a távolságot megtartani, mert legszívesebben én is azt mondtam volna, hogy menj te a… mondtam, hogy csak gratulálni szeretnék a kolleganő stílusához. Ő is és a testület is büszke lehet. Nem lehet, hogy ezt megengedhesse magának valaki. Ha kis egyszerűbb összeszólalkozás van belőle, belefér, oké. De egy közfeladatot ellátó személyről van szó.

„Mit érsz el vele?” –  kérdezte Sebestyén. Rákóczi egyetértett abban, hogy szólni kell, ha a stílus nem okés, de a kollégáknak ezt jelezni, retorzió reményében, már igazán nem okés.

Lehet, én vagyok naiv, de én azt látom, hogy ha valakin egy egyenruha van, ott vannak elvárások

– fogalmazott Vadon, aki nem árulta el végül, hogy rendőr, tűzoltó, esetleg mentős volt az illető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik