Szórakozás

Schumacher Vanda úgy érezte, teljesen megsemmisül az első BeleValóVilág adása előtt

RTL
RTL
Azóta se merte visszanézni az epizódot.

A BeleValóVilágot vezető Gáspár Győző decemberben váltótársat kapott, így a nézők már egy hónapja láthatják a 22 éves Schumacher Vanda próbálkozásait is. Igaz, a fiatal lány nem először van kamera előtt a csatornánál.

Tizenöt éves voltam, amikor először szerepeltem egy videoklipben, aztán Éjjel-Nappal Budapest, A Tanár, a Mellékhatás. Egyre több helyen bizonyíthattam, ami jó érzéssel tölt el. Bár nincs színészi végzettségem, de azért igyekszem kihozni magamból a maximumot

– mondta az nlc-nek Schumacher Vanda, aki tisztában van azzal, hogy van még hova fejlődnie.

Teljesen megsemmisültem előtte. Bár sokat készültem rá, és rengeteget segített az adás főszerkesztője, de mégis gyomorideggel álltam a kamera előtt. Úgy éreztem magam, mintha az első szerelmemmel készültem volna az első randira, nagyon izgultam. Aztán elkezdődött az adás és ment minden, ahogy kellett. Az első adást nem néztem vissza, mert akkor nagyon izgultam, és tudtam, hogy nem voltam olyan jó. De a többit igen és mindegyikből tanulok valamit. Folyamatosan próbálok jobb és jobb lenni, de ehhez idő kell. Persze Puskás Peti már úgy jön be a stúdióba, hogy egy percet sem izgul az adás előtt, nálam még nincs ilyen rutin.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik