Szórakozás

Galambos Lajos: Biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól

TV2
TV2
A koronavírustól félti őket.

Ahogy korábban már kiderült, Galambos Lajos az esedékes bírósági tárgyalására sem tudott elmenni, miután igazolódott, hogy koronavírusos lett. Igaz, a PCR tesztje eredményét még nem tudja.

Kapcsolódó
Galambos Lajos is elkapta a koronavírust
Emiatt a tárgyalására sem tudott elmenni.

Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket. Először hőemelkedésem volt, majd lázam, zsibbadtak a végtagjaim, ezek utaltak a betegségre. Gyorstesztet végeztettem, amelynek vasárnap érkezett meg az eredménye: pozitív lett. Azóta már végeztek rajtam egy PCR-tesztet is, annak az eredményét még várjuk

– mondta a Blikknek Galambos, aki nagyon félti a családját, különösen tüdőbeteg feleségét, ezért el is költözött tőlük.

A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik