Szórakozás

Sydney van den Bosch-t műteni kellett, két daganatot találtak nála

YouTube.com/ Sydney van den Bosch
YouTube.com/ Sydney van den Bosch
Szerencsére, minden jól alakult.

Legutóbb a TV2 Farm VIP című műsorában láthattuk az egykori szépségkirálynőt, Sydney van den Bosch-t, aki a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy egy méhnyakán lévő elváltozás miatt kórházba kellett feküdnie.

A családom sajnos genetikailag hajlamos a daganatos megbetegedésekre. Még nyáron olvastam el egy könyvet ezzel kapcsolatban, és ráeszméltem arra, hogy azokat a tüneteket, amiket papírra vetettek, magamon is észlelem. Eldöntöttem, hogy bár kilenc évig halogattam az akkor még kevésbé sürgető műtétet, tovább nem fogom, mert érezhetően súlyosbodott az állapotom.

A műtét során derült ki, hogy nem egy, hanem két daganat is van a méhnyakon:

A dokim mondta, hogy december 31-én, szilveszterkor megműtene, mert az operáció már egy percet sem várhat. Így is történt, aznap kora reggel besétáltam a kórházba. Én voltam a doktor egyetlen páciense aznap, hiszen ő szabadságon volt már, de a rendkívüli helyzetre való tekintettel elvállalta a beavatkozást. Nagy szerencse, hogy idejében megműtött, hiszen bár az ultrahangon csak egy daganatot látott a méhnyakon, műtét közben kiderült, hogy kettő is volt.

A műtét jól sikerült, innentől már csak pihennie kell. Az orvosa megnyugtatta, hogy a szövettani eredmények miatt már nem kell aggódnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik