Szórakozás

Kormánykritikus újévi köszöntője után kommentelők hada támadt Lengyel Tamásra

Dumaszínház
Dumaszínház
A színész egy kollázst készített a neki szánt hozzászólásokból, üzenetekből.

A Dumanszínház YouTube-csatornájára 2021 első napjaiban felkerült egy újévi köszöntő, melyet Lengyel Tamás színész adott elő, elég csípős stílusban – reflektálva a közállapotokra, a koronavírusra, politikai szereplők elmúlt hónapokban mutatott cselekedeteire.

Kedves hihetetlen teherbírású, egész Kambodzsát lefertőző, de a jachton is dolgozó Szijjártó Péter úr, kedves elvált, de férfi szemmel is gusztusos, mindannyiunk megtakarítását kezelő Mészáros és Mészáros úr

– többek között, ezzel a felütéssel kezdte köszöntőjét Lengyel, aki úgy folytatta később:

Kutyásként, köszönöm, hogy a város új szegleteit fedezhetem fel sötétben, bár napi négyszer kell etetnem, hogy este 8 után is szarjon. De ezt köszönöm a kutya nevében is. Köszönöm, hogy ebben az országban élhetek! Engem sokszor küldtek már el durva helyekre, de most úgy érzem, el se kell mennem.

A videó után Lengyel az Instagram-oldalán tette közzé, hogy kéretlen üzenetekből több tucat érkezett meg hozzá az utóbbi napokban: egyesek „liberálnácinak” titulálták, mások „kretén bohócnak”, de volt, aki kilövési engedélyt adott volna rá a videó után.

Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat. Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély ✌️

– fogalmazott a színész, aki kollázst készített a hozzászólásokból, üzenetekből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik