Szórakozás

ValóVilág: Renátó aljas dolgokat vágott Bálint fejéhez

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Mindenkiből mást hoz ki, amikor érzi, hogy fogytán a bandája.

Egy gyors összefoglalás, aki lemaradt az elmúlt hetekről: a villalakók két táborra szakadtak, az egyik társaságból már hárman kiestek, ami miatt a maradék három ember (Renátó, Fru és Gina) annyira kétségbe esett, hogy előbbi kettő kapcsolatot színlel úgy, hogy közben szexelnek is, Gina pedig valószínűleg már bánja, hogy Amanda levele ellenére Bálintot hívta ki párbajozni.

Bár Renátó próbál tuti tippeket adni a csapattagjainak azt illetően, hogy kit vigyenek ki párbajozni, eddig minden tanácsa balul sült el – Amanda például rá is jött kiesése alatt/után, hogy Fru és Renátó szervezetten szúrták hátba, hogy előnyhöz jussanak. Ugyanez volt nemrég akkor, amikor Renátó megtartotta az ajándék lila kendőt ahelyett, hogy Ginának adta volna – a nő kapott is hét jelet a másik csapatból.

A párbajok előtt egyébként is feszült a konfliktus, de a dühkitöréseiről ismert Renátó (akinek az újévi fogadalma egyébként pont az, hogy nem üvöltözik többet, mert attól még nincs igaza, hogy hangos) eléggé mélyre ment Bálinttal szemben. Amikor arról beszélt, hogy miért Gina mellett áll, azt mondta Bálintnak (akinek a beköltözés óta pattanás volt a szemhéján, emiatt az megduzzadt):

Gina legalább tud kezet mosni vécézés után és nem kerül a szemére ilyen valami, ami mindenféle szennyeződéstől ott lehet.

Bálint így reagált:

Úristen, de szánalmas vagy Renátó.

A vonatkozó jelenet itt megnézhető:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik