Szórakozás

Hunyadi Donatella megbeszélte Kiszel Tündével, hogy együtt már nem celebkedhetnek 

TV2
TV2
Modellkarrierjére szeretne koncentrálni, illetve örülne, ha nem csak anyja által ismernék a nevét.

Hunyadi Donatella a Velvetnek adott interjút még az év vége előtt, melyben modellkarrierjéről kérdezgették Kiszel Tünde 19 éves lányát. A fiatal modell már az olasz Vogue magazinba is bekerült.

Az a cél jövőre – nyilván a vírus teszi majd lehetővé, vagy nem – hogy az egyetem mellett ugyanúgy csináljam a modellkedést is. Kicsit rám tört a pánik, mert a 20. életévembe fogok lépni, és azt látom, hogy a mai modellek tizenkét-tizenhárom éves lányok.

A celebkedést mellőzné a jövőben:

Volt arra példa, hogy elvállaltam celebműsorokat édesanyámmal, viszont körülbelül egy-két hónapja leültünk, és megbeszéltük, hogy a médiában külön utakat választunk, tehát együtt már nem nagyon fogunk szerepelni. Természetesen ezek alól kivételek a családi Facebook-és Instagram-posztok – egy család vagyunk, és a kapcsolatunkban ez semmit se fog megváltoztatni. Az is célom, hogy a nevemet már miattam ismerjék, ne csak édesanyám által. Nagyon rossz volt, mert igazából én döntöttem így, anyum nem nagyon akarta, de elmagyaráztam neki, elmondtam a meglátásaimat, és megértett.

Az énekléssel is foglalkozik:

A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába jártam, az érettségi után maradtam még egy évet, ezután kaptam egy OKJ-papírt. Azzal mehetek ide-oda fellépni, esetleg tanítani. Volt egy nagy fellépésem, egy jótékonysági gálán, a Kongresszusi Központban – erre büszke vagyok.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Donatella✨ (@donatellahunyadi) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Donatella✨ (@donatellahunyadi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik