Szórakozás

Iggy Azalea pasija inkább PS5-ön játszott, minthogy bement volna a kórházba fia születésekor

Kevin Winter/MTV1415/Getty Images for MTV és Bennett Raglin/Getty Images for BET
Kevin Winter/MTV1415/Getty Images for MTV és Bennett Raglin/Getty Images for BET
Szétmentek, de barátok finoman szólva sem maradtak.

A Complex számolt be arról, hogy a rapper Iggy Azalea komoly kifakadást nyomott le a Twitteren expasija, a szintén rapper Playboi Carti kapcsán, akitől közel egy éve fia született. A kapcsolatuk azóta is elég zavaros.

El tudom képzelni, hogy megvan még a csajod, akivel csaltál a terhességem alatt, és aki ott csücsült melletted a lemezbemutatódon. Ja, meg aki miatt karácsonykor se nézed meg a fiadat. Te SZEMÉT. Csak hogy tisztázzuk: ez az ember tegnap idejött, hogy elmondja, mennyire szeret engem. És ez most nem valami megkeseredés eredménye tőlem, csak nem fogok többé szemet hunyni a sok szar felett, ami a fiam kárára történik

– kezdte Azalea:

Ez az ember inkább a PS5-jét nyüstölte ahelyett, hogy bejött volna a kórházba a fia születésekor. Egyedül voltam a fiammal, mert csak egy embert lehetett volna fogadni a vírus miatt. Amúgy akkor még együtt éltünk.

Kiderült, hogy Carti nem igazán akarja nevére venni a gyereket:

Annak ellenére, hogy Onyx egy tervezett baba volt, akit szerettünk volna, valami különös szarságnál fogva még mindig nem írta alá az apasági nyilatkozatot. Pedig a gyerek már 9 hónapos. Nem adja oda a vezetéknevét a fiának. El lehet képzelni, milyen rohadék tesz ilyet.

Carti szeretője miatt Azalea és fia Airbnb-ben laktak:

Még májusban kiköltöztünk a fiammal, egy hét múlva mentem csak vissza a cuccainkért. Onyx és az én cuccaim is be voltak hányva a vendégszobába, de annak a kurvának a bőröndje már ott volt a házban. Azóta se mehettünk vissza oda, így hónapokig Airbnb-ben laktunk Los Angelesben, mire találtam magunknak egy rendes házat. Ennyi a sztori, miközben ez az ember állítólag a családja visszaszerzésén gondolkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik