Szórakozás

ValóVilág: Olyat húzott az RTL, hogy háborognak a nézők

RTL Magyarország
RTL Magyarország
Azt neheztelik, hogy a szerkesztők túlságosan belenyúlnak a műsorba.

Szombat este kiválasztás volt a villában, ahol minden néző azt tippelte, hogy Frura kerül a legtöbb jel (az elmúlt egy-két hétben észrevette, hogy egy szürke játékos, ezért mindenkivel elkezdett konfliktusba keveredni, és bár hetekig hárította Renátó közeledését, hirtelen szerelmet vallott neki és azóta már szexeltek is), ez viszont technikailag nem volt lehetséges, ugyanis a nőn lila kendő volt – ahogy a banda felén. A nézőknek nem mondta el a csatorna, hogy mi történt az előző órákban és miért élvez a társaság egy része védettséget, mindenesetre pont azokon volt a kendő, akiket már a legtöbb néző villán kívül látna.

A lakók végül Ginát szórták meg jelekkel (kilencből hetet megkapott), amiről a ValóVilág posztolt is a Facebook-oldalán és ahol több száz lájknál jár a komment, ami felrója a csatornának, hogy miért nem fair, amit csináltak.

Kedves RTL! 1. Úgy gondoljátok, hogy fair egy kiválasztást úgy megtartani, hogy a fele csapaton lila kendő van? Ez a nézők felé sem korrekt, mert azt sem tudjuk miért kaptak lila kendőt és a játékosok felé sem!! 2. Renátó agresszivitásáért kapott 4 hetes lilakendő megtiltást elég cselesen megfogalmaztátok, ez sem fair Mi ez az egész, de komolyan?

– írta valaki arra utalva, hogy Renátó a szekrényajtó letöréséért egy ideig nem kaphatott volna védettséget jelentő lila kendőt párbajról történő visszatérés után, ehhez képest most valamilyen okból (az előzetes szerint saját magának osztotta ki) ott volt rajta.

Nem ez az első eset, hogy a nézők szerint az RTL átverte őket: pár héttel ezelőtt olyan közönségszavazások voltak, amikről nem tudták a nézők, hogy milyen hatásuk lesz.

Ez történt:
ValóVilág: A nézők háborognak, úgy érzik, átverte őket az RTL
A kommentelők szerint más esett volna ki, ha a csatorna nem vezeti félre őket a kérdéssel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik