Szórakozás

VV Amanda a 24.hu-nak: Renátó és Fru szerelme valódi

RTL Magyarország
RTL Magyarország
A szombati párbaj után volt lehetőségünk kérdezni a kiesőtől.

Ha harcba kell menni, akkor azt csak magabiztosan lehet

– kezdte Amanda, akitől arra is kíváncsiak voltunk, hogy tényleg úgy érezték bent, hogy erősebbek, mint a másik, hétfős csapat vagy Amanda tudta, hogy nem, csak nem akarta idő előtt feladni.

Tényleg úgy gondoltam, már csak azért is, mert itt sokkal több őszinte beszélgetés és kapcsolat van, mint a másik csapatban

– magyarázta. Bár „szövetségesek”, a villalakók nagy része szerint Fru a leggyengébb játékos, ezért azt is szerettük volna megtudni, felmerült-e Amandában, hogy őt viszi ki párbajozni.

Annak ellenére, hogy őt javasolták a villalakók, úgy gondolom, hogy párbajnál olyan ember kezét kell megfogni, amíg lehet, aki ellen tudsz érveket felhozni és nem gyávaságból kell kivinni valakit. Apropó Fru: a lány az elmúlt egy-két hétben 180 fokos fordulatot vett, így sokan megkérdőjelezik azt is, hogy a kitartó elutasítás után most miért lett szerelmes Renátóba és miért feküdt le vele.

A kapcsolatuk elején úgy gondoltam, hogy érdekből csinálják, amit, de az elmúlt napokban szerintem bebizonyosodott, hogy ez kint egy őszinte kapcsolat is lehetne akár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik