Szórakozás

Találtak egy titkos helyiséget a házuk alatt, „kész kincsesbánya”

Tele lehet nagyon komoly értékekkel a szoba.

A TikTokra töltött fel arról eddig már két videót is Lynn Whitfield, hogy a házuk pincéjében találtak egy helyiséget, amiről eddig nem volt tudomásuk. Ráadásul nem is üresen, tele van régi könyvekkel – sok közülük első kiadás –, lemezekkel.

@lynnwhitfield7

hidden room under the house I’ve never seen......... opening the chests next. Like for part 2 #likeforpart2 #SometimesIRun

♬ original sound - Lynn Whitfield

Az első videót már több mint 2,2 millióan látták, majd kirakott Whitfield egy újabbat, amiben arról számolnak be, hogy értékbecslőket fogadtak fel, hogy kiderüljön, mennyit is érnek a pincében talált kincsek. Akár több ezer dollárt is, függ persze a címektől és a kötetek állapotától.

Ez még csak a kezdet

– írta a videó mellé Whitfield. A kommentelők a horrorfilmek, például Evil Dead – Gonosz halott alapján arra figyelmeztetnek, ne olvassanak fel hangosan semmit a könyvekből, amiket találtak. Megint mások annak adtak hangot, mennyire lenyűgözi őket a videó.

@lynnwhitfield7

Here is PART 2! Opening the trunks in part 3 and hiring appraisers. Found multiple first editions and this is just the beginning....##likeforpart3

♬ original sound - Lynn Whitfield

Aranybánya. Vannak gyűjtők, akik egy vagyont fizetnének ezek közül a könyvek közül néhányért

– idézi egyiküket a UNILAD.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik