Szórakozás

A Konyhafőnök VIP döntő: erre költi nyereménye egy részét Feke Pál

RTL Klub
RTL Klub
Egymillió forintot fog rászoruló gyerekekhez eljuttatni.

Feke Pál győzelmével ért véget A Konyhafőnök VIP idei évada, a színész a döntőben kollégáját, Pokorny Liát tudta lefőzni.

Kapcsolódó
A Konyhafőnök VIP: Feke Pál lett a győztes
Pokorny Lia pedig a második. Rácz Jenő már a döntő elején örülhetett.

Ugyan már a műsorban is beszélt arról könnyeivel küszködve, hogy a győzelemért kapott 10 millió forint egy részét rászoruló gyermekeknek fogja ajándékozni, most a Blikk kérdéseire bővebben is válaszolt.

Őszinte leszek, az egész verseny alatt meg sem fordult a fejemben, hogy lesz nyeremény, mivel nem az motivált a műsorban, hogy itt pénzt lehet nyerni. Viszont amikor már a vége felé jártunk, és eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én nyernék, akkor egyből tudtam, hogy szeretném egy részét felajánlani egy alapítványnak

árulta el a lapnak.

Egymillió forintot ajánlok fel a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek, amely még nem is tud róla, mivel muszáj volt megvárni, hogy lemenjen a tévében a műsor, nehogy lebuktassam magam. Szerettem volna szebbé tenni olyan gyerekek karácsonyát, akiket bántalmaztak, vagy nem olyan körülmények közt élnek, amit mi normálisnak, harmonikusnak tartunk. Remélem, egy kicsit hozzájárulhatok a boldogságukhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik