Szórakozás koronavírus

Majka: A hülyéket el kell küldeni a fenébe, most nem lehet rájuk hagyni a véleményüket

TV2
TV2
Interjúban mesélt az állapotáról és véleményezte azokat, akik nem veszik komolyan a járványt.

Majka novemberben elkapta a koronavírust, majd kórházba is került, ahonnan minden este élő videóval jelentkezett be, hogy beszámoljon állapotáról és a kórházi helyzetről. A HVG-nek interjút adott Majka, amiben elmesélte, hogy lassan, de biztosan jobban érzi magát, viszont olyan fáradtságot érez, amilyet korábban soha. Miután szóba került, hogy Majka a karanténnaplójával folyamatosan tájékoztatta az embereket, a HVG arra volt kíváncsi, mennyire érzi ennek a súlyát. Azt felelte, nem neki, hanem azoknak van felelőssége, akik elbagatellizálják a helyzetet.

Kapcsolódó
Majka: Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyékre hallgassunk az orvosok helyett
Tizenhetedik részhez ért a koronavírus-videósorozata.

Ha valakik abból állítanak fel kórképet, hogy a szomszédjuknak még láza sem volt, azokkal már nehéz mit kezdeni. De ezek szerint az emberek szerint a World Trade Centert az illuminátus rombolta le, a chemtraillel nyírnak ki minket a gyíkemberek, Biden csalt a választáson, és Bill Gates adja be a halálvakcinát. Azt akartam, hogy a racionálisan gondolkodók ne nyugodjanak ebbe bele

– mondja, aztán hozzátette, szerinte most nagy szükség van a racionális gondolkodásra.

Most olyan időket élünk, amikor emberi életek is múlnak a hülyeségen, úgyhogy ezeket a hülyéket el kell küldeni a fenébe. Megmondani, hogy ember, te barom vagy. Most nem lehet rájuk hagyni a véleményüket: arról vitázhatunk, csalt-e Biden a választáson, de ha ez a hülye azt mondja, ne vedd fel a maszkot, arról nem.

Majka azzal is tisztában van, miért nézték annyian a bejelentkezéseit.

Az én erőm abban rejlik, hogy nem kell finoman elemeznem a statisztikákat, és abból barátságosan elmagyaráznom, mit látunk, hanem egyszerű érvekkel el tudom mondani, mi történik a világban. Nekem nem kell operatív törzsként szépen magyaráznom a hülyéknek azt, amit el lehet két mondatban is. Szegény Müller Cecílián is azt látom, hogy néha megtenné, de ő nem teheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik