Szórakozás

Sánta László kicsit sértett volt exfelesége új pasija miatt

Színházi berkekben már tudni lehetett, ki Széphalmi Júlia új párja.

Még októberben derült ki, hogy Sánta László és felesége, Sánta-Széphalmi Júlia kapcsolata véget ért. A Blikknek most arról beszélt a színésznő, hogy új párra talált, a színész Nagy Balázsra.

Néhány darabban játszunk csak együtt, így lassan formálódott a kapcsolatunk, ami előbb volt barátság és később alakult át szerelemmé. Nem magyarázkodni akarok, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hosszú út vezet egy házasság kudarcáig. Lacival már lezártuk a kapcsolatunkat, amikor Balázzsal közelebb kerültünk egymáshoz. Hét éve ismerjük egymást, nem volt szerelem első látásra, viszont nagyon jó kollegiális viszony volt kettőnk között, ami az utóbbi fél évben kezdett átalakulni, először barátsággá, később pedig szerelemmé.

Mint az kiderült, Sánta László nem viselte könnyen exfelesége új kapcsolatát:

Ez a helyzet egyikünknek sem könnyű. Laci nehezen viselte, sértett volt, hiszen kollégák, tudja, hogy a jövőben együtt kell dolgozniuk, de közben tudja, nem Balázs miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Pszichológushoz járok terápiára, mert sokat kell még tanulnom magamról is, valamint nem szeretném ugyanazokat a hibákat elkövetni újra, amiket a házasságomban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik