Szórakozás

Az aligátor után ugrott a vízbe a férfi, hogy kimentse az állat szájából a kutyáját

Több kérdés is felmerül a videóval kapcsolatban.

A Redditen egyre népszerűbb egy, a TikTokról leszedett videó, amelyen egy férfi, egy aligátor és egy kutya szerepelnek.

Egyszer csak egy férfi csap fel a floridai tóból (vízből), kezében egy aligátor, annak szájában pedig egy kiskutya nyüszít. A férfi a partig megy, ott pedig addig feszíti a aligátor száját míg ki nem szabadul a kutyus, aki el is szalad.

Itt vége is a videónak, a Redditen pedig több kérdés is felmerült.

@wingwomanmc

would you? Walking the dog in florida around any body of water this is a risk we take. Florida wildlife be savages sometimes.

♬ original sound - MelissaChipps

1. Mi lett a kutyával?

Egy kommentelő szerint a TikTok-ra a felvételt feltöltő azt írta, rendben van.

2. Mi lett a férfi ujjaival?

Mert az oké, hogy szétfeszíti a hüllő állkapcsát, de aztán hogy engedi el? „Oké”. Eleve az egyikőjük szerint az aligátornak az állkapcsát a lehető leghátrébb kel szétfeszíteni, mert például az emberi állkapoccsal szemben, nekik elől a legerősebb. Egy másik kommentelő azt írja, hogy ő azt hallotta, hogy ha két kutya összeverekedik, akkor úgy lehet őket szétválasztani, hogy az agresszívebbnek a fenekébe dugjuk az ujjunkat. Ezt csak így megjegyeztük, a flordai férfinek valószínűleg nem lett volna sok lehetősége a víz alatt kitapogatni az aligátor ánuszát (meg nem is kutya), és a kommentelő is inkább csak viccesen jegyezte meg a hozzászólások között.

Két valamivel komolyabb komment is érkezett: az egyik azt írja, hogy fejjel lefelé kell lefektetni ilyenkor a hüllőt, mert attól „lefagy” az agya és nem tudja, mit csináljon. A másikban pedig azt írják, hogy el kell vinni sétálni az aligátort. Nem kell randizni meg meginni vele egy kávét, csak addig is hűl. ezért még jobb egyenesen egy hűtőkamráig gyalogolni. Az aligátorok, hüllők vagyis hidegvérűek, az anyagcseréjük pedig lelassul emiatt, olyannyira, hogy már el is lehet engedni.

Állj ellent annak az ösztönnek, hogy összefeküdj a szunnyadó állattal! A testhőd felmelegíti és újra támadni fog

– írta a kommentelő.

Felmerülnek azonban egyéb kérdések is:

3. Hogy néz pont oda a kamera?

Remek kérdés, erre egyelőre nem érkezett megnyugtató válasz. Amellett, hogy van, aki szerint megrendezett, más azt veti fel, hogy biztonsági kamera, vagy azért van egy fához vagy valami hasonlóhoz rögzítve, hogy megfigyelhesse a vadvilágot vgy az egyéb humán betolakodókat.

4. Mi az a férfi szájában? Egy szivar?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik