Szórakozás

Pumped Gabo kiakadt a kijárási tilalom miatt, mert az megnehezíti a csajozást

Nem érti, kinek van kedve barátnőzni este nyolc előtt.

Pumped Gabo korábban már hangot adott nemtetszésének a kijárási tilalommal kapcsolatban, akkor azért, mert a kondi termek bezárása után nem tudott hol gyúrni. Most rájött, hogy egyébként az este nyolc órás tilalom miatt csajozni se tud, illetve nagyon nehezen lehet megoldani.

Elmesélt egy történetet, amiben leírta, kénytelen volt egy barátnőjénél aludni, mivel nem tudott hazamenni, de biztos lesz olyan helyzet is, amikor nem lesz ilyen szerencsés, hogy megengedik neki az ottalvást. Szerinte két opció van ebben a esetben: vagy bevállalja mindenki az ottalvást az első randin vagy pedig felkeresi az előző partnerét.

A minap történt velem egy sztori. Meglátogattam egy kedves barátnőmet késő délután. Szegényke lábadozott, kórházban volt, műtötték. A meglévő 500asokat cserélték neki 830asokra (3. kép) átmentem megnézni hogy minden rendben-e vele. ..aztán elszundítottam véletlenül. Valamicskével 20:00 után ébredtem meg. Nos, vagyunk olyan jóban hogy nem zavart haza, de mi lett volna ha haza zavar ?? Én nem puncsolok senkinek. Mit mondok a rendőrnek?? Hiba a rendszerben??? Egy másik barátnőmnek írtam aki nem annyira közeli, viszont a közelben lakott, hogyha kutyát sétáltat, esetleg sétáltassuk el a roiniig (èjjelnappali) hogy a gyúrós reggelimet meg tudjam venni, de ő nem írt vissza azonnal, szerintem bepalizott, és a roni is zárva volt… borzasztó. Legalább akinek van töke elmenni a roniig, annak legyen már nyitva. Nem ?? Egy hete tart ez a cucc. Semmi buli, semmi gyúrás, barátnőzni is csak 8 előtt… olyankor kinek van kedve ?? Két opció, áthívod, átmész. Be kell vállalni. A pandemicnek köszönhetően csak instán lehet udvarolni, meg a lépcsőházban, ha megtiszteled és lemész érte. És ha nem jött annyira be??? Nem olyan mint a képeken?? kerülgetés másnap reggelig. Ilyenkor opcionális az ex. Az őszi seasonal depression, kijárási tilalom, jelenlegi bizonytalan helyzet egyenes út az exekhez. Tarts ki stepsister, jobbat érdemelsz nála! 🙏🏽 Send me nudes instead of going back to your toxic ex♥️ Ja, amúgy pénteken blackfriday a Myproteinnél, smack levest nem, de vitaminokat, fehérjéket óriási kedvezménnyel tudsz majd beszerezni #reklám 🤣

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: YouTube/Pumped Channel

Ajánlott videó

Olvasói sztorik