Szórakozás

Farm VIP: Sydney van den Bosch zokogás közben mondta el, mennyire nem tartja fairnek, hogy ő párbajozott

De legalább ezentúl ő gondozhatja majd a kecskéket.

A Farm VIP tegnap esti, első kiesőjéről, Sebők Viliről már írtunk és arról is beszámoltunk, hogy Terecskei Rita legszívesebben a Holdig rúgná, ha olyan emberrel kéne együtt élnie, mint ő. A műsor utolsó részében a játékosoknak szavazniuk kellett, hogy kit akarnak veszélyzónában látni. A választás Sebőkre esett, aki pedig maga dönthette el, kivel szeretne párbajozni. Végül Sydney van den Bosch-t választotta, akit annyira megviselt a döntés, hogy sírni kezdett, aminek láttán még Demcsák Zsuzsa is odahívta magához, hogy megvigasztalja. Az nem tetszett neki, hogy egy férfi ellen kellett megküzdenie, mivel szerinte így nem egyenlítettek a viszonyok.

A játékot, amiben kukoricacsutkákból kellett egymásra pakolva tornyot építeniük, Sydney van den Bosch nyerte, aki ezután mégegyszer belekezdett a sírásba, de akkor már azon, hogy mekkorát csalódott Sebőkben, amiért őt választotta.

Nem árulok azzal zsákbamacskát, hogy nekem világéletemben vesszőparipám volt ez a férfi-női párharc, és Vili számomra akkora egy csalódás. Ez szerintem tényleg övön aluli volt.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik