Szórakozás

Álarcos Énekes: Bach Szilvia és Sebestyén Balázs vitáját kivágták a műsorból

Bach Szilvia elmesélte, hogy mi történt.

A vasárnap esti Álarcos Énekes leleplezése a látottak alapján is kínosra sikerült, miután Sebestyén Balázst – aki két évadon keresztül keményen cikizte Bach Szilviát – leküldték, hogy ölelgesse meg a kiesett humoristát. Bach azonban a Reggeli Facebookon folytatódó live adásában elárulta, hogy a legkényesebb részt, amikor összevitatkozott a műsorvezetővel, azt ki is vágták az adásból.

Ó, hát az a műsorból ki lett vágva, ami csörténk volt nekünk. Valami olyan vérlázítót mondott a zsűritársaknak rólam, tehát nem az Elefántról, hanem magáról a Bach Szilviről. Ott állsz és nem reagálhatsz. Egyszer bemutattam. Amikor lelepleztek, akkor mondta ezt a vérlázító gusztustalanságot. Már a zsűritársak mondták, hogy ú, azért ez már tényleg ciki

– mesélte Bach Szilvia, aki Lakatos Márk felvetésére elmondta, hogy ez a helyzet szerinte inkább Sebestyénre nézve kellemetlen.

Amikor le kellett vennem a maszkot, mondtam neki, hogy azért ez milyen lélekre vall, aki egy maszknak szól be, aki nem szólhat vissza és akinek nem lát a szemébe. Kicsit kioktattam és láttam, hogy arra már nem tud reagálni. És akkor ragaszkodtak hozzá, hogy jöjjön le és béküljünk ki és nagyon kibékültünk… Az már benne volt az adásban.

A Reggeli műsorvezetői azt is megkérdezték, hogy egyébként találkoztak-e már korábban Balázzsal vagy tudja-e, hogy a műsorvezető miért nem kedveli.

Voltunk egyszer valami vetélkedőn és az intellektusommal lealáztam és lehet, hogy ez fáj még neki, ha emlékszik rá

– szúrt oda Bach Szilvia.

Kiemelt kép: RTL

Ajánlott videó

Olvasói sztorik