Szórakozás

Solti Ádám korábbi albija olyan szellemjárta volt, hogy Démonok között-filmet lehetne forgatni benne

Nem hívta a Warren-házaspárt.

A Best magazin legújabb számában volt egy érdekes interjú Solti Ádámmal, aki paranormális élményeiről mesélt a lapnak. Mint kiderült, nem mostanában történt az eset, hanem jóval régebben, még egyetemista korában. Az akkori barátnőjével a Széll Kálmán téren laktak.

A házban pletykáltak a lakás történetéről, hogy egy korábbi lakó öngyilkos lett. Nem otthon, hanem a Moszkva, a mostani Széll Kálmán téren. Felgyújtotta magát. Nagyon kevés pénzünk volt, ezért tipikus egyetemista megoldást alkalmaztunk: egy bérlőtárssal megosztoztunk a lakbéren. Két méter magas, hihetetlen izmokkal rendelkező pali volt. Már csak ezért is égett belém az a kép, amikor egyszer hazaértünk a párommal a nyaralásból, és ő erőből kirántotta a szobája ajtaját, majd rémülten nekünk szegezte a kérdést, »úristen, ti csak most érkeztetek meg?«.

A lakótárs azért rémült meg, mert egész éjjel hallgatta, hogy valaki járkál a folyosón, kapcsolgatva a villanyt. De nem tulajdonított neki nagy ügyet, gondolta, Soltiék nem alszanak.

Később aztán nekem is voltak megmagyarázhatatlan tapasztalataim. Például sétáltam a lakásban, és egyszer csak hallom, mintha valaki betenne egy kulcsot a zárba, a többi meg ott csörgött utána a karikán. Odakaptam a tekintetem az ajtóhoz, és valóan ott himbálózott benne egy kulcscsomó. Állandóan hangokat hallottam, amíg ott éltünk. Volt a lakásban egy undorítóan kinéző bőrkanapé, ami úgy recsegett és ropogott, ha valaki ráült, hogy azt még Kínában is hallották. Na ezt a hangot hallottuk éjszakánként. Összeszorult gyomorral mondogattuk, menj innen, menj innen!

Basszus, tiszta Démonok között 2.:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Best Magazin (@best_sztarmagazin_) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik