Szórakozás

Kiakadt a modell: párezres ruhája foltot hagyott a luxus Porsche bőrülésén

A brit nőnek mindenhol azt mondták: a kárpit menthetetlen.

Egy brit modell rettenetesen kiakadt kedvenc márkájára.

Nina Bailey vásárolt egy jumpsuit-ot (ujjatlan, testhez simuló egyrészes ruhát). Kedvenc ruhamárkája, a Missguided kínálatából választotta ki, 18 fontot (7000 forint) fizetett érte.

A 30 éves londoni nő azért akadt ki, mert az említett ruhában beült az egy éve 60 ezer fontért (23,7 millió forint) vásárolt Porsche Macan típusú személygépkocsijába, és a nadrágrész befogta az autó krémszínű bőrkárpitját – de annyira, hogy egyáltalán nem tudja kivarázsolni belőle a fekete foltot.

Bailey azt mondja, több szervizbe is elvitte a kocsit, de mindenhol közölték vele, hogy menthetetlen a kárpit. Ezek után még a Porsche-szalonba is visszavitte, ott azt mondták, nem garantálják, hogy ki tudják tisztítani a foltot.

Nina Bailey nagyon ideges, mert mint állítja, sehol nem jelzik a ruhadarabon, hogy esetleg foghat, foltot hagyhat a festék. A modell azt mondja, először a hófehér ágyneműjén vette észre, hogy az egyberuha színt hagyott, a lepedőt ki is kellett dobnia.

Két kérdés merült fel bennünk: 1. ha az ágyneműt befogta, ezek után miért tesztelte a Porschén? 2. Igaz, egy üléshuzat felhúzása esetén nem lehet menőzni a bőrülésekkel, de utólag belegondolva nem lehet, hogy megérte volna venni egy szettet?

Amióta az első cikkek megjelentek a témában, Nina Bailey Instagramja elérhetetlen.

 

Így néz ki egy Porsche Macan belülről (illusztráció) Fotó: Wikipedia/Kapursanjay/CC

 

 

Kiemelt kép: Wikipedia/Vauxford/CC (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik