Szórakozás

Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyereke

Nem volt könnyebb a szülés, mint tíz éve, meséli a színésznő.

A Story hasábjain jelentette be Gryllus Dorka, hogy 47 évesen megszülte második kisfiát, Áront. A baba három és fél óra alatt természetes úton jött a világra.

Ugyanúgy működött a testem, mint nyolc évvel ezelőtt, emellett fantasztikus szakértelemmel és kedvességgel vettek minket körül. Így aztán nem volt semmiféle komplikáció, és a fiam egészséges, erős kisfiúként jött világra

– mesélte a lapnak a színésznő. Szerinte nem volt könnyebb a szülés, mint az első gyereke esetében.

Kellett egy kis idő, amíg felfogtam, mi történt. Még most is csak bámulom ezt a gyönyörű kisfiút, hogy ő tényleg itt van velünk. Sokan mondják ugyan, hogy a második alkalommal már minden gyorsabban megy, de így sem volt könnyebb szülés, mint az előző. Emlékszem, amikor az első kisfiunk, Somika megérkezett, és azt mondták, nézzem meg a fiamat, a fejemet sem tudtam felemelni. Most sem volt másképpen. Azt mondják, el kell menni a halálba, hogy egy nő világra hozzon egy új életet. Somika aranyosan azzal biztatott indulás előtt, hogy a barátja azt mondta neki, ezt ma már túl szokták élni a nők. Így is van, mégis ritkán kerül az ember ilyen közel a lét és a nem lét határához.

Kiemelt kép: Story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik