Szórakozás

Szabó Ádám videóval védi Tóth Andit, akit pillanatok alatt szétszedtek a kommentelők

Sokan azt hitték, hogy az énekesnő nem gratulált a Sztárban Sztár eredményhirdetésekor.

Tóth Andi és Szabó Ádám között a Sztárban Sztár teljes évada alatt feszült volt a viszony, a pár ugyanis éppen a verseny előtt szakított. Tóth Andi akkor elmondta, hogy nem volt szép a válás és hogy Szabó úgy bánt vele, amit sokan elképzelni se tudnának róla, de részleteket nem osztott meg.

Tóth Andi szerint Szabó Ádám nem jó ember és megjátszott a „jó kisfiús imidzse” is
Szerinte volt párja megjátssza magát a felépített, jó kisfiús imidzsével.

A két énekes végig próbálta egymást kerülni, ezért különösen kínos volt, hogy úgy alakult a verseny, hogy ők ketten kerültek a fináléba. Végül Szabó Ádám lett a Sztárban Sztár győztese, akinek exe egy visszafogott kézfogással gratulált az eredményhirdetést követően. A tévénézők viszont nem sokat láthattak ebből a pillanatból, mert Curtis a kamera elé ugorva kitakarta a gesztust.

A kommentelőknek több se kellett, szidni kezdték Tóth Andit, amiért nem gratulált volt párjának. Szabó Ádám most egy bizonyító videóval védte meg exét.

Még mielőtt bármilyen összefoglalót és köszönetnyilvánítást írnék Nektek ezt a videot kérlek nézzétek meg! Akinek nem inge, ne vegye magára, de légyszi ne bántsunk senkit amiatt, hogy gratuláltunk e egymásnak, vagy sem! A videon a bizonyíték, Andi gratulált és én is viszont gratuláltam neki, szerintem minden a helyén volt és fair volt!

– írta közösségi oldalán Szabó Ádám.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2020, időpont: 12:53 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik