Szórakozás

Friderikusz Sándor a jövőben YouTube-csatornát is indít egy új műsorral

És ez elég hamar meg is valósulhat.

Friderikusz Sándor a tévés visszatérése okán a Story magazinnak adott interjút, melyben jövőbeli terveiről is szót ejtett. Mint elmondta, alapból nem követi az influenszerek, youtuberek munkásságát.

A maiak azt hiszik, ha az átlagosnál is silányabb a szókincsük, de nem esnek hasra egy kamera láttán, az már elég a tévézéshez, miközben sem világképük, sem értékrendjük nincs, és erre még nap mint nap rádió- és tévéműsoraikban diadalittasan még fel is vágnak. A legnagyobb sajnálatomra a viszonyítási pontok a mi mesterségünkben is megszűntek, így nem is tudják bemérni ezek a mai lányok és fiúk, kik ők, egy valóságos szakmai rangsorban hol tartanak.

Mint elárulta, jövő tavasszal ő is elindít egy YouTube-csatornát, ahol végre a maga ura lehet abban az értelemben, hogy tényleg olyanokat hív majd meg műsorába, akiket csak ő szeretne.

Egy komoly szakmai tervem van még: jövő februárban-márciusban szeretném elindítani az egy-szerre hallgatható és látható podcast-YouTube csatornámat, ahol hetente kétszer vagy háromszor esténként – egyáltalán nem korlátozott műsoridőben és műfaji terjedelemben – olyan emberekkel fogok beszélgetni, akik tartósan vagy aktuálisan engem érdekelnek. Végre senki és semmi nem fogja tudni befolyásolni válogatásomat. Ehhez most építünk egy professzionális stúdiót, hogy a kor színvonalának megfelelő technikai eszközökkel jussak el azokhoz, akiket érdekel még az, ami és aki engem is

– fogalmazott Friderikusz.

Kiemelt kép: Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik