Szórakozás

Dér Heni lufiba rejtett terhességi teszttel mondta el párjának, hogy gyereket vár

Videóra vette a pillanatot.

Dér Heni Instagram-oldalán mutatta meg a videót, amiben pasija, Bakos Gergely megtudja, hogy terhes. Azt találta ki, hogy szerez pár darab lufit és az egyikbe elrejti a pozitív tesztet, amit Bakosnak meg kell találnia. A videóban látszik, hogy miután megtalálta, kicsit összezavarodott, mivel nem pontosan értette elsőre, hogy mit jelent a csík a teszten. Amint kiderült, örömében azonnal felugrott a földről. A bejegyzésben Dér azt is elmondja, hogy párja inkább kislányt, míg ő kisfiút szeretne.

Az áprilisi születésnapomon szebb ajándékot nem is kaphattam volna… Bár egy kicsit megvárakoztatott minket a baba, most már reméljük meg is fog érkezni hozzánk a szivárványbabánk..:)))❤️❤️ @bakosgergely álomszerűen fogadta akkor a jó hírt… Minden anyuka álma, hogy bejelentéskor ugyanazt az örömet lássa párja arcán, mint ami benne lezajlik…🙏🏼🙏🏼 Szerencsés vagyok…
Hamarosan a nemét is megtudjuk..:)) Gergő inkább kislány, én kisfiú párti vagyok.. Természetesen bármelyiknek örülnénk, csak egészséges legyen!! Ti mit gondoltok??? Milyen gyerkőcöt képzeltek mellénk??:)
#szivarvanybaba #fiulany #elsoreakcio#megazelsonel#marakkorisnagyonorultunk#szülőkleszünk👪

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés, Nov 5., 2020, időpont: 4:21 (PST időzóna szerint)

A terhes Dér Heni: A rosszakaróim kerüljék az oldalam
A második trimeszterét nyugodtan akarja megélni.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik