Szórakozás

Csonka András: Emberek olyanokat kommentelnek hírek alá, hogy megijedek

Hetedik részéhez ért Tatár Csilla ATV-s műsorának, a Mondd el Tatár Csillának! szeptember 13-án induló harmadik évada, Kasza Tibor, Kovács Patrícia, Gianni, Sváby András, Szulák Andrea, Vágó István és Árpa Attila után most Csonka András lesz a vendég.

Az interjúban több témát is érintettek, például a gyerekek jóságát, illetve azt is, hogyan „romlunk el” felnőttkorunkra.

Amit én mindig is tudtam, hogy igazából a gyerekek azok, akikre igazán építeni lehet vagy akikben igazán meg lehet bízni, mert bár ők is tudnak kegyetlenek lenni egymáshoz, de azért ott még működik egyfajta érdeknélküli figyelem, szeretet. És mindig azt mondom, hogy ha eltűnik valami a lelkünkből, ami gyerekkorban még őszinte, tiszta, ártatlan, szép volt, akkor nincs értelme a továbbiakban az életnek

– mondta Csonka, majd hozzátette: azt érzi, hogy a felnőttek lelke egyre kérgesebb, érdesebb és olyan dolgok kerülnek előtérbe, ami a gyűlöletről, utálatról, irigységről és egymás meg nem értéséről szól. Azt mondja, ez mindig jelen volt a társadalomban és nem csak nálunk, de mióta van internet, azóta sokkal erősebben tetten érhető, mert látja azt, hogy ártatlan hírekhez is olyan kommenteket írnak bizonyos emberek, hogy megijed tőlük.

Megijedek attól, hogy ha ezzel az emberrel találkoznék egy sötét utcán, mit tenne? Megölne? Mert gyilkos indulatokat látok. Bár nyilván gyáva emberektől

– zárta.

A vonatkozó részlet az alábbi videón megtekinthető, a teljes adás pedig az ATV-n vasárnap este 22:20-kor.

 

Kiemelt kép: Sugár Kinga

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik