Szórakozás

Ezért lett a Kansas slágere az Odaát főcímdala

Minden évad ezzel a számmal fejeződött be.

Az Entertainment Weekly picit hosszabban írt arról, hogy az idén befejeződő Odaát című sorozatnak miért épp a Kansas egyik legnagyobb slágere, a Carry on Wayward Son lett a főcímdala.

Az első évad óta van jelen a sorozat életében a szám, Eric Kripke, a sorozat készítője most elmondta, mi miatt került bele a dal a sorozatba.

Volt egy rádióm még Ohióban, mikor kölyök voltam. Ott volt a pincében ez az öreg masina tele olyan lemezekkel, amiket apám talált valahol. Az egyik dal volt a Carry on Wayward Son, és állandóan ezt hallgattam a suliban. Amikor az Odaát első évada befejeződött, akartunk készíteni egy összefoglalót, hogy mi történt az évadban. Meghallgattuk a Carry on Wayward Sont, ránéztem a producerünkre, Phil Sgricciára, és tudtuk, hogy ez a szöveg tökéletesen illik a két főszereplőre.

Kripke elmesélte, hogy egy időben a Triumph egyik slágerét, a Fight the Good Fight című dalt akarták megtenni a sorozat főcímdalának, de nem tetszett a rajongóknak, annyira ráfüggtek a Kansas dalára. Emiatt tradíciót csináltak abból a készítők, hogy az Odaát minden évadának végét ezzel zárták.

Kiemelt kép: © WARNER BROS ENTERTAINMENT INC / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik