Szórakozás

Dér Heni gyereket vár

A korábbi méhen kívüli terhesség miatt nem mertek előre örülni.

A Story magazin legfrissebb számából derült ki, hogy Dér Heni terhes. Ahogy az énekesnő elmesélte, nyár vége óta tudják a dolgot.

Nyár végén, egy húzós nap után jött a nagy fordulat. Fáradtan értem haza hajnalban, három koncertet követően, mégsem tudtam sokáig aludni, mert a biológiai órám kidobott az ágyból két óra alvás után. Felkeltem, és azt éreztem, hogy csinálnom kell egy terhességi tesztet, holott semmilyen jel sem utalt arra, hogy várandós lehetnék, és nem is szoktam találomra tesztelni.

Párja, Bakos Gergő nagyon meglepődött:

Aznap, amikor elmentünk Gergővel ebédelni, közöltem vele a nagy hírt. Átadtam neki a tesztet az asztal alatt. Ugyanazt a megdöbbenést láttam az arcán, ami az enyémen volt aznap reggel. »Ez hogy lehet? Ilyen létezik?« Ilyen kérdéseket tett fel, miközben természetesen nagyon örültünk. Azonnal felhívtam az orvosom, hogy adjon egy minél közelebbi időpontot, nézzük meg a babát ultrahangon is. Féltünk, hogy esetleg most is rossz helyen ágyazódott be. Csendben próbáltunk várni és örülni, egészen addig, amíg másfél hét múlva elmentem az orvoshoz. Gergő is bejöhetett velem, mindketten nagyon izgultunk. A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van

– fogalmazott a lapnak az énekesnő.

Dér Heni a Nyerő Párosban mondta el, hogy nemrég elvetélt
A celebpároknak titkokat kellett elárulniuk, az énekesnő ezt látta jónak elmondani.

Kiemelt kép: Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik