Szórakozás

Tóth Gabi szerint a TV2-nél kevesebb negatív dolog éri, mint anno az RTL Klubnál

A ZSHOW time című műsorban vendégeskedett az énekesnő.

Osváth Zsolt YouTube-os műsorában ezúttal Tóth Gabi vendégeskedett, aki többek között Puzsér Róbertról is szót ejtett: mint elmondta, ő végtelenül tiszteli a kritikust, nem érti az ellene irányuló hadjáratát, de nem haragszik rá, szerinte nem is vele van problémája igazán.

Ezek mellett szóba került a két kereskedelmi csatorna, ahol az énekesnő szerepelt éveken keresztül. Mint mondja, akkor kezdett rossz irányba haladni minden az RTL Klubon, mikor Schiwert-Takács László lemondott marketing és kommunikációs igazgatói posztjáról.

Utána kezdtem el olyan dolgokat tapasztalni az RTL-nél, ami nekem már nem fért bele. És én sokkal kevesebbet tapasztalok a TV2-nél olyan dolgokat, amelyek mondjuk az én személyemre negatív hatással lehetnek. Mondom itt példának a Szenzációs Négyes című műsort. Borzasztó volt, ha valamit elkerülnék az életemben, az a műsor az. Aláírtam a szerződést, hogy én mennyi oldalamat megmutathatom: ehelyett olyat tapasztaltam, hogy én szeretnék innen elmenekülni. A legjobb példája annak, hogyan hoztak minket mérhetetlenül kellemetlen helyzetbe. Úgy, hogy három éve még az X-Faktor mentoraként olümposzi félistenként beszéltek rólunk. Három évre rá ott bohóckodok Éjjel-Nappal Budapest Lalival műanyag ruhában egy fadobozban.

Kiemelt kép: YouTube.com/ZSHOW time 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik