Szórakozás

Gryllus Dorka kilenc hónapos terhesen titokban összeházasodott a hétvégén Simon Kornéllal

Tíz éve vannak együtt, már született egy közös gyerekük.

Ha gyanús lett volna két nappal ezelőtt Gryllus Dorka Instagramján az alábbi fotó, amin Simon Kornélllal és fiukkal láthatóak, akkor lehet örülni, mert senki sem képzelődött, ez tényleg egy esküvői kép volt, mivel a hétvégén a két színész összeházasodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés, Okt 24., 2020, időpont: 8:28 (PDT időzóna szerint)

A Blikk infói szerint az esküvőn gyerekükön kívül csak két tanú vett részt, még a szülők sem, így a színésznő apja, Gryllus Dániel sem, aki ettől függetlenül megszólalt a Blikknek:

Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is. Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog. Eleve egy váratlan ajándék volt az érkezésének a híre, és izgalmakkal várjuk, hogy megszülessen.

Mert Gryllus Dorka 47 évesen gyereket vár, és már a kilencedik hónapban van. Annyira, hogy az esküvő után a kórházból is posztolt, ahol orvosa megfordította hasában a gyereket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés, Okt 27., 2020, időpont: 9:13 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik