Szórakozás

Chrissy Teigen erőt vett magán, majd hosszan és részletesen leírta vetélése történetét

A modell hosszan írt a több helyen tényleg megrázó történetről.

Chrissy Teigen szeptember végén vesztette el terhessége közepén magzatát, még a 28. hét betöltése előtt. A modellnek ez volt a harmadik terhessége, első két gyerekét mesterséges megtermékenyítéssel sikerült összehozni, ez a harmadik terhesség viszont természetes úton jött össze. Teigen és férje, John Legend a kórházból mindenféle bulváros túlzás nélkül drámai fotókat is közzétettek Instagramon, azt, hogy miért döntöttek úgy, hogy ezt megmutatják és mi történt pontosan, Teigen egy hosszú írásban mondta el.

Teigen írásából kiderül, hogy részleges méhlepény leválása volt, emiatt pedig  több mint egy hónapig feküdnie kellett, hogy elérjenek a 28. hétig, amikor már biztonságosabb lehet a magzatnak, akit Jacknek neveztek el. Méhlepényével a problémák második terhessége alatt is jelentkeztek, mind kiderült, emiatt korábban kellett megszülnie fiát.

Most azonban méhlepénye elkezdett leválni, emiatt folyamatosan vérzett, még akkor is, ha feküdt.

A vérzésem egyre durvább volt, Jack körül pedig egyre fogyott a folyadék, már alig bírt úszni benne. Volt, hogy fekvés közben esküszöm, éreztem ahogy a hasfalamhoz ér a karja és a lába. Pár nappal később a kórházban az orvosom szólt, hogy az következik, amitől tartottam, itt az idő elbúcsúzni, mert nem fogja ezt túlélni, és ha sokáig folytatjuk, talán én sem. Próbáltuk a vérátömlesztést is, mindegyik úgy szaladt át rajtam, mintha semmi nem történt volna. Egyik este szóltak, hogy reggel megtörténik. Először csak kicsit sírtam, aztán nem tudtam visszatartani, levegőt is alig kaptam a szomorúságtól. Még most is, hogy ezt írom, újra érzem a fájdalmat

– írja Teigen, aki ezután kifejtette, hogy megkérte férjét és anyját, hogy készítsenek fotókat, akármennyire is kényelmetlennek tűnik. Azt mondta, férje hezitált, de ő azt mondta, egyszerűen szüksége van rá, ne kérdezze miért.

Utálta. Tudom. Akkor nem értette, miért kérem erre. De tudtam, hogy meg akarom örökíteni ezt a pillanatot, ahogy megörökítettük azt is, hogy az oltár előtt állunk vagy ahogy Lunának és Milesnak örülünk. És tudtam, hogy egyszer meg akarom osztani ezt a történetet is. Elmondani sem tudom, mennyire nem érdekel, hogy utáljátok a képeket. Hogy mennyire nem érdekel, hogy ez egy olyan dolog, amit ti soha nem tennétek. Ott voltam, úgy döntöttem, megteszem és ezek a képek azoknak készültek, akik átéltek hasonlót, vagy érdekli őket, mi történik ilyenkor. Ezek a képek azoknak készültek, akiket érdekel. Mások véleménye egyáltalán nem számít.

Beszámolója végén arra is kitért, hogy miután megszülte a magzatot, megkérte a nővéreket, hogy mutassák meg neki, ő pedig puszilgatta a lábát és a kezét.

Chrissy Teigen több helyen tényleg megrázó írását ide kattintva lehet elolvasni.

Kiemelt kép: Chrissy Teigen / Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik