Szórakozás

Szabó Zsófi: Apukámnak én a királylány voltam és ezzel visszaéltem

A kapcsolataiban is elvárja, hogy így kezeljék.

Kadarkai Endre a Világtalálkozó című rádióműsorban beszélgetett Háy Jánossal és Szabó Zsófival, olyan témákról, mint a gyerekkoruk és neveltetésük. Elmesélte, hogy gyerekkorában annak ellenére, hogy szigorúan nevelték őket, öccsével mindent megkaptak. Kiderült, hogy apja, Szabó Gyula királylányként kezelte, amivel ő tisztában volt és visszaélt vele. Kadarkai ezt a jelenséget „királylány tudat”-ként aposztrofálta, majd arra volt kíváncsi, hogy ez a kivételezettség érzése hatással volt-e a környezetére, mire Szabó azt válaszolta, hogy ez még a mai napig meghatározza valamilyen szinten az életét.

Szeretem azt, hogyha én illedelmes vagyok és kedves és tisztelettel fordulok más iránt, akkor ő is. És hogyha nem ezt kapom vissza, amit adok, akkor ezen nagyon felhúzom magam. Hát hogy gondolja?

— mondja, majd kisebb kitérő után visszatértek a témához. Kadarkai rákérdezett, hogy nem volt-e még olyan helyzetben Szabó, amikor úgy érezte, vissza kell vennie ebből a királylány attitűdből.

Nem, szerencsés vagyok. Akikkel én az életem során kapcsolatba kerültem, vagy voltam, legyen az férfi, nő barát, barátnő, szerelem, stb, ők így viselkedtek vagy bántak velem. Ez így volt mindig.

A műsorban még arról is beszélgettek, hogy mennyire utált zongorázni, de az apja miatt nyolc éven át kitartóan gyakorolt.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik