Szórakozás

A Nyerő Páros promójában előre lelőtték, hogy Dér Heniék még biztos nem esnek ki egy darabig

Véletlenül hatalmasat spoilereztek.

A Nyerő Páros tegnapi részében a játék fordulójának harmadik napjához érkezett, ami azt jelentette, hogy valamelyik pártól búcsúznunk kellett. A veszélyzónába Dér Heni és párja, Gergő, valamint Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsika kerültek.A műsor közben az RTL Klub Facebook-oldalára kikerül egy poszt, amiben a két veszélyzónás pár fotóját vágták egymás felé. Több kommentelő is jelezte, hogy az RTL Klubnak sikerült bénán elspoilereznie, hogy biztosan nem Dér Heniék esnek ki, ugyanis a műsor beharangozó promójában bevágták Dért egy olyan játék közben, ami még nem volt a műsorban.

Krisztiánék esnek ki,az előzetes bejátszásoknál mutatják Henit egy olyan játékban,ami eddig még nem volt

— írja egy hozzászóló, amit egy másik is követ:

ezzel az előzetessel eddig mindhárom kiszavazás eredményét lehetett már tudni előre, az is borítékolható hogy Jenőék biztosan maradnak még egy körre, róla is van felvétel még három másik játékból. Rettentő amatőr munka a csatornától…

A videóban benne van, ahogy Dér Heni egy pezsgőpoharakkal teli tálcát tart a kezében, ahogy Rácz Jenőt is mutatja olyan feladat közben, ami már egyáltalán nem volt. Ez igazából annyit jelent, hogy ha esetleg ők kerülnek legközelebb veszélyzónába, és a reklámban látható játék még nem volt, akkor biztosan nem ők esnek ki. Így egy kicsit elveszi az egészből az izgalom faktort, úgyhogy azt javasoljuk, a hardcore rajongók inkább ne nézzék meg a videót, amit alább mutatunk:

Kiemelt kép: Youtube/RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik