Szórakozás koronavírus

Mivel egy épületben rádióznak Balázsékkal, Bochkor Gáboréknál is megindult a kontaktkutatás

Egy helyen van a Retro Rádió és a Rádió1.

Nemrég kiderült, hogy a Rádió1 háza táján is felbukkant a koronavírus, a Balázsék című rádióműsor stábjában pedig többeknek pozitív lett a koronavírustesztjük. Többek között Rákóczi Ferinek és Vadon Jánosnak is. Egyedül Sebestyén Balázs tesztje lett negatív, de hétfőtől már home office-ban kezdték meg a munkát a biztonság kedvéért.

Rákóczi Feri, Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Bakai Mátyás a Rádió 1 színeiben
Rákóczi Feri és Vadon Jani is koronvírusos lett, otthonról készül a Rádió 1 összes műsora
Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.

Bochkor Gábor is azzal nyitotta a Bochkor című műsorát a Retro Rádióban, hogy mint ismeretes, Balázséknál van koronavírus, és mivel ugyanabban az épületben van a két rádió székhelye, náluk is vizsgálatokat rendeltek el.

Biztos ti is olvastátok, hogy a Rákócziék műsorából a Rákóczi meg a Vadon koronavírusos. És ugye, mi egy épületben vagyunk, nem egy emeleten, de egy épületben. Nagyon sok munkatárs közös a két rádiónál és miután Anett találkozott olyannal, aki találkozott valakivel, megkértük, maradjon otthon. És amíg a valakiről kiderül, hogy pozitív-e vagy negatív, addig Anett vár. Csináltunk egy házi kontaktkutatást. Megvagyunk és nagyon óvatosak vagyunk. Valami ózon-kütyü ment itt egész este, szóval nagyon sterilek vagyunk. Legalábbis a stúdió.

Kiemelt kép: Facebook.com/Bochkor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik