Szórakozás

Cinthya Dictator megnézte Hajdú Péter műsorát, és arra jutott, hogy félreneveltek egy generációt

Kritizálja a műsort, amiért egy drogfüggőt – jelen esetben Curtist –, alkohollal itatnak benne és ezt viccesnek állítják be.

Egy generáció félre van nevelve

Cinthya Dictator ezzel a gondolattal zárja Instagram-sztorijai közé feltöltött videóját, amit azután készített, hogy megnézte az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor azon részét, amiben Hajdú Péter a Curtis néven ismert Széki Attilával töltött el 24 órát.

A fotós celeb videójában arról beszél, hogy nem érti, ha valaki – ebben az esetben Curtis –, aki súlyos kokainfüggő, amiről már többször is beszélt és ezt egy ország tudja róla, sőt ennek a műsornak is a drogfüggősége a fő témája, akkor ennek tudatában miért itatják őt a műsor ideje alatt folyamatosan alkohollal.

Úgy csinálunk, mintha az alkohol, azért mert legális, nem okozna olyan nagy problémát az ember életében, mint a drog, mint a kokain. Az alkohol egy legális drog, és a társadalom nagy része alkoholista. Családok és emberi életek mennek rá az alkoholfogyasztásra. Ennek ellenére olyan promóciója van az alkoholnak, hogy konkrétan a fejemet fogom. Curtis elmondása szerint már nem él kokainnal, ettől függetlenül nyugodtan biztathatjuk, hogy igyon alkoholt, mert az tök vicces és csináljunk ebből műsort meg játékokat meg viccet.

– mondja Cinthya Dictator, akinek Instagram-sztorijai közt lehet még egy napig megnézni a hétszer 15 másodperces részből álló videót.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik